2018-12-28 10:48:11• hírek • x

Az Aquastar idei utolsó éjszakai fürdőzése feledhetetlen wellness élménynek ígérkezik

December 29-én, szombaton különleges hangulatú éjszakai fürdőzést tartanak az Aquastar élmény- és gyógyfürdőben.

Az Aquastar az év végi bulihangulatban sem hagyja cserben az éjszakai fürdőzések szerelmeseit! Szombaton ugyanis a szilveszter közeledte miatt feledhetetlen szaunaszeánszokkal és minden idők legjobb zenéivel várják a vendégeket 22 órai kezdettel. 

 

Ne tagadd meg magadtól az ünnepre való felkészülés jegyében töltött fárasztó időszak után a minőségi pihenés, lazítás lehetőségét. Vár az Aquastar idei utolsó éjszakai fürdőzése!

 

Természetesen a régió legnagyobb finn szaunáját is kipróbálhatod, ahol az izzasztó, komoly méregtelenítő hatással bíró tevékenységet a nyugat-európai wellness-központok szolgáltatását idéző, az eddigieknél is különlegesebb szaunaszeánsz segíti majd. Az óránként szervezett méregtelenítő kikapcsolódást egy szaunamester vezeti, hogy a jótékony hatása még teljesebbé váljék.

 

A rendezvény a szokásoknak megfelelően éjszaka 2 óráig fog tartani. Az éjszakai fürdőzésre egy belépőjegy csak 28 lejbe kerül, ami magában foglalja az összes fedett medence és az összes szauna használatát, és az óránként szervezett szaunaszeánszokat is.

 

Na hagyd ki 2018 utolsó éjszakai fürdőzését, lazíts az Aquastarban az ünnepi rohangálás után! Gyere el barátaiddal, szeretteiddel és szaunázz, bulizz egy utolsót szilveszteri hangulatban, még szilveszter előtt!

 


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: